kollagén, térd, izület

Miért hasznos a kollagén az ízületeknek?

Mi az a kollagén?
A kollagén a legnagyobb mennyiségben megtalálható fehérje szervezetünkben. Számos biológiai funkciót tölt be. Fontos szerepe van a szervezet felépítésében és a sejtek közötti tér kialakításában. A kollagénnek számos különböző típusa létezik, mindegyik más funkciót tölt be, így nem mindegy milyen kollagént fogyasztunk.

2-es típusú kollagén
A többféle kollagén közül a 2-es típusú kollagén az, ami a porcok felépítéséért felel, megtalálható a porckorongokban és a csarnokvízben is. A 2-es típusú kollagén fontos szerepet játszik az ízületek egészségében, serkenti az ízületi porcok regenerálódását, hozzájárul az ízületek jobb működéséhez és az ízületek mozgékonyságához.

Miért fontos a kollagén pótlása?
A szervezetben található kollagén mennyisége az évek előrehaladtával csökken, így érdemes gondoskodni a kollagén külső pótlásáról.

 

Medolife Kollagén Plus Kurkuma Komplex

7 990 Ft 7 990 Ft

Két hatóanyag kombinációja az ízületek támogatására! 2-es típusú kollagén plus kurkumin, C- és E-vitaminnal kiegészítve a jobb felszívódás érdekében. 1 doboz 60 kapszulát tartalmaz. 2 doboz vásárlása esetén 2.000 Ft kedvezmény!

Tekintse meg termékeinket

0
    0
    Kosár
    Üres a kosár