Medolife GLÜKOZAMIN-KONDROITIN DUO Csomag

500mg Glükozamin és 200mg Kondroitin egy kapszulában, az ízületek rugalmasságáért!
Duó csomagban 2 doboz 1.000 Ft kedvezménnyel kapható.

10 980 Ft 10 980 Ft

+szállítási költség

  • A kor előrehaladtával a porcszövet sejtközötti állományában csökken a vízmegkötésre képes glükózamin és kondroitin mennyisége, így a porc veszít víztartalmából, rugalmassága csökken, sérülékenyebb lesz. Ezért fontos ezeknek az anyagoknak a külső pótlása.
  • A glükozamin természetes alkotórésze a porcszöveteknek, így segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Hozzájárul a porc egészséges szerkezetének megőrzéséhez, és az ízületek megfelelő működéséhez.
  • Ezen kívül gátolja a porcot bontó enzimek, például a hialuronidáz működését, ezáltal képes lassítani a porcleépülés folyamatát.
  • kondroitin szintén fontos alapanyaga a porcszövet sejt közti állományának, a porc vízmegkötő képességéért és rugalmasságáért felelős, segíti a porc rugalmasságának helyreállítását.

Összetevők

Összetevők/kapszula
Mennyiség
Aktív, hasznos rész
Aktív rész/napi adag
RDA %

Glükozamin-szulfát

Kondroitin-szulfát

Kapszula-héj „00”

500 mg

200 mg

100 mg

 

Glükozamin-szulfát

Kondroitin-szulfát

500 mg

200 mg

n.a.

n.a.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

OÉTI Notifikációs szám: 25588/2021

Étrend-kiegészítő.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet! Gyerekek elől elzárva tartandó! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne alkalmazza a terméket, ha allergiás annak bármely összetevőjére.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosár