Medolife PRÉMIUM C-VITAMIN + D + CINK DUO csomag

Komplex vitamin készítmény 500 mg C-vitaminnal, 1.000 NE D-vitaminnal, cinkkel, csipkebogyó és citrom kivonattal az erős immunrendszerért.
Duó csomagban 2 doboz 1.000 Ft kedvezménnyel kapható.

7 980 Ft 7 980 Ft

+szállítási költség

  • C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint csökkenti a fáradtság és kimerültség érzést. Az ajánlott bevitel mértékében megoszlanak a vélemények, de a mi álláspontunk szerint napi 500 mg az a mennyiség, ami ideálisan hasznosul szervezetünkben.
  • A D-vitamin az immunrendszer támogatásán kívül a kálcium felszívódását is segíti, aminek fontos szerepe van a normál csontozat és fogazat fenntartásában.
  • A Cink is kiváló immunerősítő, ezen kívül csökkenti a koleszterin lerakódásokat, támogatja az erek és a szív működését.
  • A Csipkebogyó és a Citrom természetes c-vitamin források, ezen felül segítik a vitaminok hatékony beépülését szervezetünkbe.

Összetevők

Összetevők/kapszula
Mennyiség
Aktív, hasznos rész
Aktív rész/napi adag
RDA %

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

OÉTI Notifikációs szám: 25765/2021

Étrend-kiegészítő.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet! Gyerekek elől elzárva tartandó! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne alkalmazza a terméket, ha allergiás annak bármely összetevőjére.

0
    0
    Kosár
    Üres a kosár